Over

JV_20130512_4420Waarom ben ik www.saxtips.nl gestart?

Kort gezegd, het doel van deze website is om je de beste saxofoontips, technieken, reviews, overzichten, interviews, gewoon alles waarnaar een saxofoonspeler aan het zoeken is om zijn sax spel te verbeteren en dit op één website samen te brengen.

Deze website ben ik gestart na mijn zoektocht naar informatie over de saxofoon en het bespelen ervan in de afgelopen jaren. Ik ben zoveel losse informatie tegengekomen op websites, fora, boeken, in gesprekken met andere saxofonisten en de meeste informatie vond ik in andere talen dan Nederlands.
Deze informatie wil ik nu gaan bundelen, samenvoegen en publiceren in het Nederlands op deze website.

Wat mag je hier verwachten?

  • Informatie en praktische oefeningen over de diverse aspecten van het beheersen van de saxofoon, welke ikzelf en de gast-bijdragers hier zullen delen, zal het proces in het verbeteren van je saxofoonspel versnellen.
  • Je krijgt richtlijnen voor de beste saxofoon uitrusting en benodigdheden voor beginners en gevorderden.

Iets over mijzelf

Na lange tijd dwarsfluit te hebben gespeeld is de saxofoon (alt en tenor) al jaren mijn passie. Ik speel bij Benny’s Big Show Orchestra waarmee we door de Nederlandse theaters trekken met Jukebox on Tour en grote evenementen opluisteren. Het begeleiden van bekende artiesten op podia en tv is ons ook niet vreemd.

 

1 reactie

    • Jan op 29 februari 2012 om 14:19
    • Reageer

    Gefeliciteerd met de site, weér een bron van nieuwtjes en kennis erbij’!
    Jan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.